Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi viilentää ja suojaa auringon porotukselta

Helteisessä auringonpaahteessa ikkunamarkiisi viilentää sisäilmaa tehokkaasti. Ikkunan ulkopuolella olevan ikkunamarkiisin onkin todettu suojaavan auringon lämpösäteilyltä jopa kaksi kertaa tehokkaammin kuin pelkän sälekaihtimen tai rullaverhon, joihin Suomessa on perinteisesti totuttu.

Samalla, kun ikkunamarkiisi tekee kodistasi viileämmän ja viihtyisämmän, se myös suojaa huonekalujasi auringon haalistavalta vaikutukselta ja huonekasvejasi liian suoralta auringonpaahteelta.

 

Lisäksi ikkunamarkiisi suojaa myös ikkunaa sateelta ja auringolta ja pidentää siten ikkunan käyttöikää.

Uutta tyyliä julkisivuun

Ikkunamarkiisi toteutetaan kotisi ja tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Kankaan voit valita yli 150 laadukkaasta ja tyylikkäästä vaihtoehdosta, joista löytyy varmasti myös sinunkin kotiisi sopiva ilme.

Ikkunamarkiisi on täysmaalauksen jälkeen varmastikin näyttävin tapa vaikuttaa julkisivujen ulkoasuun. Uuden mieltymyksesi mukaisen ilmeen saat kaikkien muiden etujen kanssa kaupan päälle.

Ikkunamarkiisi on saatavissa kasetti- tai avoversiona ja nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä. Lisäksi markiisin voidaan lisätä aurinko- ja tuuliautomatiikkaa tarpeen mukaan.

Pyydä tarjous ja tule suunnitelemaan kanssamme tarpeeseesi sopivat ikkunamarkiisit!

 

Suunnittele itse markiisi.fi -palvelussa!

Ruutu Kaihdin TAMAR Silentgliss Woodnotes Somfy Aurinkosuojaus