Sälekaihtimet

Sälekaihtimilla säädät kätevästi kotisi valoisuutta.

Illalla, kun ulkona on pimeää, valaistu kotisi loistaa kuin näyteikkuna. Sälekaihtimilla saat näppärästi peitettyä näkyvyyden, jolloin olet suojassa naapureiden ja ohikulkijoiden katseilta.

Aamulla, kun haluat päästää auringonvalon sisään kotiisi, saat sälekaihtimet avattua helposti ilman aikaavievää verhojen asettelua. Sälekaihtimia ei tarvitse myöskään avata tai sulkea kokonaan, vaan pienellä säätämisellä saat aikaan hämärämmän tai valoisamman tunnelman.

Lämpimänä kesäpäivänä suora auringonpaiste lämmittää kotisi helposti tukalan kuumaksi. Sälekaihtimet suodattavat sisään pääsevää auringonvaloa, ja auttavat sinua pitämään kotisi lämpötilan miellyttävänä. Talvella sälekaihtimet taas toimivat eristimenä ja estävät lämmön karkaamista. Näin ne auttavat säästämään lämmityskustannuksissa.
Viimeistelty ja tyylikäs kokonaisuus ikkunaan kuin ikkunaan

 

Yli sata värivaihtoehtoa sekä säleenväriset kotelot ja narut takaavat viimeistellyn ja tyylikkään lopputuloksen. Säleleveyden voit valita neljästä eri vaihtoehdosta: 16, 25, 35 ja 50 mm. Jos ikkuna on korkealla tai muuten hankalasti saavutettavissa, kaihtimien kääntämistä ja nostamista helpottamaan voidaan asentaa sähkökäyttöinen moottori. Sälekaihtimet voidaan asentaa myös kaareviin tai vinoihin, tai jopa kattoikkunoihin.

Tutustu myös Safiiri-säätölaitteeseen.

Pyydä tarjous niin etsitään yhdessä ikkunoihisi parhaiten soveltuvat sälekaihtimet!

Ruutu Kaihdin TAMAR Silentgliss Woodnotes Somfy Aurinkosuojaus