Rullakaihtimet

Laajasta kangasvalikoimasta löytyy verho moneen käyttöön

Yli sadasta kangasvaihtoehdosta löydät toimivan ratkaisun moneen eri tarpeeseen:

Osittain valoa läpi päästävä kangas pehmentää huoneeseen tulevaa auringon valoa, jolloin huoneessa on miellyttävämpää viettää aikaa.

Pimentävä rullaverho sen sijaan on käytännöllinen silloin, kun tarvitset pimennystä valoisaan aikaan, esimerkiksi elokuvaan uppoutumista tai näyttöpäätetyöskentelyä varten. Pimennysrullaverho auttaa myös pitämään huoneen viileänä ja suojaamaan sisustusta auringon haalistavalta vaikutukselta.

 

Sopiva verho kodin jokaiseen huoneeseen

Rullaverhoja on saatavilla sekä yksivärisillä että kuviollisilla kankailla, joista löydät sisustukseesi sopivan vaihtoehdon huoneeseen kuin huoneeseen. Rullaverhot ovat joko perinteisellä jousimekanismilla toimivia tai kuulaketju- tai moottorikäyttöisiä.

 

Täydellinen pimeys kotiteatteriin tai hyvää unta takaamaan

Pimennysjärjestelmä auttaa silloin, kun tavallisen rullaverhon tuoma hämärä ei riitä, vaan tarvitaan täydellistä pimeyttä. Jos haluat saada täydellisen elokuvakokemuksen, pimennysverhot ovat juuri se silaus, jonka kotiteatterisi tarvitsee. Pimennysverhot voivat myös olla korvaamaton apu varmistamaan rauhallista unta silloin, kun valoisat kesäyöt tekevät nukkumisesta vaikeaa tai joudut yötöiden vuoksi nukkumaan päiväsaikaan.

Pimennysjärjestelmä voi koostua joko sivulle vedettävistä pimennysverhoista tai rullautuvista verhoista. Sivulle vedettävissä pimennysverhoissa käytetään kestäviä kiskojärjestelmiä punos- tai sähkökäyttöisinä. Rullautuvissa malleissa taas suositaan yläkoteloa ja sivuohjaimia sekä tukevaa alalistaa.

 

Tyylikäs osa kodin sisustusta

Kaikki osat voidaan sävyttää ympäristöönsä sopiviksi, jolloin pimennysjärjestelmä asettuu täydellisesti osaksi kotisi sisustusta. Rullautuminen tapahtuu joko jousimekanismilla tai nauhakäytöllä tai moottorikäytöllä.

Pyydä tarjous niin etsitään yhdessä tarpeisiisi parhaiten soveltuvat pimennysjärjestelmät.

Ruutu Kaihdin TAMAR Silentgliss Woodnotes Somfy Aurinkosuojaus